KOORREGIE

blog van Meta Stevens over koorregie en podiumpresentatie

inspiratiedag koorregie

februari2

Op 15 april organiseren Marijke de Wit en ik in samenwerking met Balk en Kunstbalie de Inspiratiedag Koorregie. 3 regisseurs die hun sporen met koorregie hebben verdiend gaan aan het werk met 3 verschillende koren.

Oda Buijs, regisseur van De Windh, koor van het jaar 2010, Jim Giloffo, met zijn bijzondere aanpak geënt op de uit Amerika overgewaaide showchoir manier, en Marijke de Wit herself, regisseur van Close Up en degene met wie ik samen de cursus koorregie heb opgezet en geef, laten zien hoe zij nou een koor aanpakken.
Ik ben er de hele dag bij, praat de boel aan elkaar, probeer verbanden te leggen, en zal het publiek aan het einde van de dag uitdagen om het geleerde op de vloer nog eens uit te proberen met één van de koren.

Nog niet alle koren hebben definitief toegezegd, maar we zijn blij dat we één naam alvast kunnen noemen: Divina doet mee!

Dit wordt een enerverende dag, zorg dat je het niet mist! Meer info en aanmelden op de website van Kunstbalie.

Geplaatst in activiteiten

Reacties zijn niet mogelijk.